Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd July 2012, 19:24
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default fail2ban something unusual

While everything looks Ok. Fail2ban status shows running.
Yet it appears like something is wrong there.

Reason being my mail.warn log files were getting flooded with unwanted traffic and failed attempts.

Now after proper activation of fail2ban, the mail.warn log appears to be almost dead slow.

It looks very strange that just by correcting fail2ban all the bots have gone away.
There is no ban or unban of ips in the fail2ban log.

it appears that the events are not getting logged properly.

How I can make sure that everything is OK.

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
fail2ban

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fail2ban does not modify iptables entries cbj4074 General 4 2nd December 2011 16:36
Help with Fail2ban florix.net Installation/Configuration 4 26th January 2011 00:53
fail2ban is doing nothing? rlischer Server Operation 16 29th June 2010 07:29
Need help with fail2ban on centos 5.3 rlischer Installation/Configuration 3 14th August 2009 11:47
Fail2Ban not banning? tristanlee85 Server Operation 4 15th October 2008 13:44


All times are GMT +2. The time now is 13:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.