Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st July 2012, 18:29
Anand_47 Anand_47 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default suphp not working

I am trying to compile lamp server with suphp. I installed all of it and i am getting php info page with normal apache handler but when i try to use suphp i am getting errors with libmysqlclient.so.18 cannot open shared object no such file or directory i am using mysql 5.5 php 5.4 and apache 2.2 . I installed sql server in /sql directory .i can see /sql/lib/libmysqlclient.so.18.0.0 .But why it is not working .Anyone please help me out thanx
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
suphp not working Anand_47 Installation/Configuration 0 15th June 2012 14:07
my site not working busykid Installation/Configuration 1 27th September 2011 11:55
my site not working busykid Installation/Configuration 1 26th September 2011 21:39
suPHP not working my PHP pages give a 500 error floweringmind Server Operation 1 13th April 2009 07:24
suPHP not working lazat Server Operation 1 18th June 2006 21:00


All times are GMT +2. The time now is 07:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.