Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th July 2012, 02:33
Zander1983 Zander1983 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default after adding a website, directed to standard apache "it works" page

Hi
I have installed sites with ispconfig before and havent had any problems. Im changing to a new server and want to install a staging site on it. So im adding the website staging.mydomain.com. I have changed the dns records. But when i go to staging.mydomain.com i just get the standard apache "it works" page which is located in /var/www/.

Any ideas why im not getting redircted to the new website?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig is not picking up the website its going to apache test page grandpagenocide Installation/Configuration 5 13th July 2007 07:17
Adding vhosts to Apache 2 from a website Leszek Programming/Scripts 2 21st February 2007 16:07
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45
New Site Shows Apache Default page not uploaded index.html mojosound Installation/Configuration 35 18th April 2006 11:59


All times are GMT +2. The time now is 20:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.