#1  
Old 10th July 2012, 11:01
ataru ataru is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Change webalizer url

Hi.

I'm quite new to ISPConfig, and I need to change webalizer url (actually www.mydomain.org/stats) to www.mydomain.org/webalizer.

I used this guide to start my server: http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-3

Is it possible?

Thanks

Last edited by ataru; 10th July 2012 at 11:04.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th July 2012, 12:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

The stats url can not be changed without changing the ispconfig sourcecode.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th July 2012, 12:52
ataru ataru is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

and what if I change

$statsdir = escapeshellcmd($rec['document_root'].'/web/stats');
in
$statsdir = escapeshellcmd($rec['document_root'].'/web/webalizer');

in /usr/local/ispconfig/server/cron_daily.php?

after renaming in \var\www\...\web\stats dir in \var\www\...\web\webalizer?

could it work?

i have a SMF forum on my website, and stats folder is reserved for forum stats, i'm still able to access webalizer putting the url /stats/index.html, but accessing the forum stats page (/stats/) it prompts me (and all users) to give webalizer username and password

Last edited by ataru; 10th July 2012 at 12:55.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th July 2012, 13:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

Thats what I meant with changing the sourcecode.Please be aware that this will change the stats directory for all websites.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
ataru (10th July 2012)
  #5  
Old 10th July 2012, 13:10
ataru ataru is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

I've got only one website, at the moment... and it's ok, for me to have webalizer folder for webalizer stats, and awstats folder for awstats in all websites.

so, this way should work? all i need is to change paths in crontab?

Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
webalizer in ispconfig3 pinguinito General 12 4th October 2012 10:50
change webalizer passwd/update notworking trexen Installation/Configuration 6 17th March 2011 15:16
How to change webalizer language? bplgonzo Installation/Configuration 5 18th November 2010 21:08
Change URL to Localhost hvrossum Installation/Configuration 1 16th December 2007 13:28
Change of URL in Webmail in second domain jofranco General 1 8th May 2006 00:37


All times are GMT +2. The time now is 07:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.