Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th July 2012, 14:10
SandroE SandroE is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy problem installing cluster backports

hi all,

i´ve got a problem installing an cluster as it described in the manual. In chapter 3.3.1.2 i have to edit the source list. I´ve done this and try to install the package "debian-backports-keyring" but it`s not there
I´ve tried to find the package via web-search but i cant find it.

So please can someone help me?

thanks
Sandro
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
backports, isp config 3, manual

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem sending mail when not installing amavisd-new juan_g Installation/Configuration 4 12th October 2010 00:01
mail.err warnings and some mail unable to receive HellMind General 4 8th October 2010 20:57
Need some Hints to "The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3]" wahid HOWTO-Related Questions 10 25th August 2010 16:18
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
problem with load-balanced mysql cluster MvdB HOWTO-Related Questions 4 16th October 2006 12:15


All times are GMT +2. The time now is 02:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.