#1  
Old 25th June 2012, 12:03
dejan.b dejan.b is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Postfix error after upgrading

Hi!

Recently i ugraded one more Debian server from Debian 5 to 6 and i upgraded ISPConfig too.

Now i'm issuing problem with postfix i can receive mails but i can't send them.
In logs i see this error message:

server postfix/smtp[10985]: C16083940ED: to=<my_email@gmail.com>, relay=none, delay=481, delays=376/0.12/105/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to alt4.gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.79.27]:25: Connection timed out)

It always show connection timed out, to every server (yahoo, live)etc...

I don't have firewall, my ISP doesn't block any ports too...

Regards!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th June 2012, 12:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,389 Times in 4,234 Posts
Default

Please post the exact error messages from the mail.log file.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th June 2012, 13:17
dejan.b dejan.b is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please post the exact error messages from the mail.log file.
I don't have error messages in mail.log, only in syslog, this message above is from syslog...

Regards!
Reply With Quote
  #4  
Old 25th June 2012, 16:11
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
 
Default

Try to telnet to the gmail server from your box. You should get something like this:

mark@hosting02:~$ telnet 173.194.79.27 25
Trying 173.194.79.27...
Connected to 173.194.79.27.
Escape character is '^]'.
220 mx.google.com ESMTP wt7si10573359pbc.352


if that doesn't work, try to ping 173.194.79.27. If that works, your ISP mostlikely blocks port 25 to servers that are not owned by the ISP (which is pretty common nowadays).
__________________
Real men don't backup... Real men cry!

http://www.e-rave.nl/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
Postfix SMTP Auth to Dovecot Not Working -- HELP! Scratchpad Server Operation 6 12th April 2011 13:29
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 17:39
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36


All times are GMT +2. The time now is 00:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.