Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd June 2012, 16:29
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default [BUG]: Move maildomain to another customer -> inconsisten

Hi folks,

did anyone of you also experience the problem, that moving a maildomain to another customer does not move "everyhting"?
When I move domain.xy from customer a to customer b and delete customer a afterwards, I get the note that there a spamfilter configurations linked with customer a. Deleting this customer anyway wipes the spam config of all mailboxes for domain.xy that now belong to customer b. My assumption is that the spamfilter changes are not moved along with the domain...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spamfilter -> move to folder pbrille General 7 3rd December 2009 15:39
Move site to other customer jlaughy Installation/Configuration 2 4th November 2009 19:48
Move site from one customer to another? catdude General 2 20th January 2008 05:56
URGENT: move website to other customer trueshanti Installation/Configuration 8 29th August 2006 14:58


All times are GMT +2. The time now is 21:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.