Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th June 2012, 23:20
sligbot sligbot is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird DNS Issue

We've been using Ispconfig for several years. We've just migrated one server from v2 over to v3 and had good results with our testing. We had the test server running on a x.x.x.235 IP and moved it to the old server IP of x.x.x.228. Now we're having resolving issues with several of our sites. When I use dig, it points back to x.x.x.235 instead of the .228 IP. I've changed the IP on the server, changed it in Ispconfig, changed them in the DNS records files but without any change.
Any thoughts?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS Configuration issue uchmannuz Server Operation 0 7th June 2011 10:59
ISPConfig DNS issue slu2 Server Operation 1 2nd January 2010 06:19
ispconfig and dns. 2 questions. DNS guru wanted chachdog Installation/Configuration 3 15th July 2007 14:13
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 15:34
DNS Issue wrender General 3 25th November 2006 01:18


All times are GMT +2. The time now is 09:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.