Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th June 2012, 16:39
kirkharris kirkharris is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default apache/ispconfig stopped responding

I checked on our new server this morning after some phone calls of the webmail not responding. I ran ps aux | grep apache | wc -l and had 153 processes of apache running, and apache was not answering.

The ISPConfig3 control panel was also not responsive. at this point i rebooted the server to get services running again, but what can i do to prevent this kind of behavior in the future??
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
how to start apache2 on Heart beat amohammad Installation/Configuration 10 10th November 2009 08:19
Ispconfig and Mail quese shridhar Installation/Configuration 2 8th August 2009 10:36
ISPConfig has stopped responding on port 81 Andesh General 4 9th October 2007 20:23
Server running very slow and not responding chrisp8756 General 5 11th January 2007 08:34


All times are GMT +2. The time now is 14:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.