#1  
Old 1st June 2012, 17:51
djzoulox djzoulox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default i mest up phpmyadmin help!

i want to know if i just apt-get remove phpmyadmin , does my database get lost ? or will sites not fucntion , ? i mest up some thing for making a subdomain out of it but now i can't get it back as i doesent know what to type back i was a fool not saving the files i editet to begin with
__________________
http://musicsocials.org
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st June 2012, 19:52
rosehosting rosehosting is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by djzoulox View Post
i want to know if i just apt-get remove phpmyadmin , does my database get lost ? or will sites not fucntion , ? i mest up some thing for making a subdomain out of it but now i can't get it back as i doesent know what to type back i was a fool not saving the files i editet to begin with
phpMyAdmin is just a graphical interface written in PHP used for managing your databases.

Removing it will certainly not affect your databases and your MySQL server.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st June 2012, 19:56
djzoulox djzoulox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rosehosting View Post
phpMyAdmin is just a graphical interface written in PHP used for managing your databases.

Removing it will certainly not affect your databases and your MySQL server.
i got it fixed i created a subdomain but i can't get it to work with phpmyadmin following a guide
__________________
http://musicsocials.org
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd June 2012, 12:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

What have you done so far to get phpMyAdmin working on the subdomain?

What exactly isn't working?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd June 2012, 15:53
djzoulox djzoulox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
What have you done so far to get phpMyAdmin working on the subdomain?

What exactly isn't working?
i might be doing it wrong but i didt create a subdomain but i can't get it to work i am not sure how to do it correctley i followed that guide you linked to ,
but its to complicated to me and od thing even do that subdomain have phpmyadmin content it goes to another subdomain i have when i go there

i think thats rather od
__________________
http://musicsocials.org

Last edited by djzoulox; 2nd June 2012 at 15:54. Reason: forgot something
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
apache2, phpmyadmin

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpmyadmin stops authenticating, mysql does fine isn General 2 8th January 2010 17:57
Phpmyadmin update error code 1? treavle Installation/Configuration 1 16th December 2009 14:35
httpd and phpmyadmin recirect issue moglia Developers' Forum 5 11th August 2009 13:52
phpMyAdmin goes PHP5 & MySQL5 Hans General 5 28th September 2008 21:46
phpmyadmin problem on ubuntu mail server virtual domains almeister9 HOWTO-Related Questions 1 19th September 2008 17:52


All times are GMT +2. The time now is 09:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.