Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Other Forums > Smalltalk

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st May 2012, 01:43
djzoulox djzoulox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default phpmyadmin as subdomain ?

i have the following server setup Debian I386 newest version ,
Apache2.2 php5 phpmyadmin mysql-server , all that is setup now,
how would i be able to make phpmyadmin running under a subdomain,
with out its getting broken so instedad mydomain/phpmyadmin it will be
phpmyadmin.mydomain ? can any one help ?, any help is much apprichiated

thanks in advance @DJ
__________________
http://musicsocials.org
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st May 2012, 23:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Here's a link that describes how to do it: http://www.huschi.net/33_388_de-debi...tallieren.html

It's in German, but the vhost configuration should give you the idea. You can use Google Translate to translate the page.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 31st May 2012, 23:54
djzoulox djzoulox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default vhost

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Here's a link that describes how to do it: http://www.huschi.net/33_388_de-debi...tallieren.html

It's in German, but the vhost configuration should give you the idea. You can use Google Translate to translate the page.
thanks Falc , sadley not ur guides as i love them . !

its might the same as normal vhost, but in my eyes it looks to difficult for me and i dont want , to screw any thing up on my server,

if you have time some day could you maybe over teamviewer help me set it up on my server ?
__________________
http://musicsocials.org

Last edited by djzoulox; 1st June 2012 at 00:06. Reason: advance
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
apache2, phpmyadmin, subdomain

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Proper subdomain support. arcain6 Feature Requests 1 28th June 2010 10:15
How Subdomain works (for documentation) moglia Developers' Forum 7 19th June 2010 22:14
phpmyadmin stops authenticating, mysql does fine isn General 2 8th January 2010 16:57
Phpmyadmin update error code 1? treavle Installation/Configuration 1 16th December 2009 13:35
phpMyAdmin goes PHP5 & MySQL5 Hans General 5 28th September 2008 20:46


All times are GMT +2. The time now is 13:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.