Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th May 2012, 03:50
ryan_lsq ryan_lsq is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default bastille-firewall startup script not running

Hi there,

I have an odd issue. The Bastille-firewall is not running at startup.

I can run /etc/init.d/bastille-firewall start manually and it executes perfectly fine and sets up iptables exactly as stated in my ISPConfig admin panel.

However, it seems I must do this after every reboot of the server.

I've tried
Code:
# update-rc.d bastille-firewall defaults
and all I get back is
Code:
System start/stop links for /etc/init.d/bastille-firewall already exist.
but they don't seem to want to run.

any ideas?

I'm running on Ubuntu 12.04 Server.

Thanks in advance,

Ryan.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Cannot login to phpmyadmin penkku HOWTO-Related Questions 1 24th February 2011 09:26
Squirrelmail login failure Cracklefish Installation/Configuration 9 30th June 2010 20:38
Firewall script ColdDoT Server Operation 1 8th May 2006 23:50


All times are GMT +2. The time now is 12:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.