Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd May 2012, 12:56
0000000100 0000000100 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Virtual Hosts problem.

Hi. I have a big problem here. I have about 5 websites on the server, each with their own URL, virtual hosts were working fine, until I tried to modfify an virtual host with Webmin. From that moment none of my virtual hosts work. For example try accesing www.digitalprint.md or www.valnetshop.com, they all point to the same thing.
Could someone help me ?
here is my apache2.conf: https://gist.github.com/2767887
httpd.conf empty
apache2ctl -S output : http://dpaste.com/751060/

Could someone give me an ideea what is wrong ?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
Fedora 11, ISPconfig and virtual hosts robyoko Installation/Configuration 9 23rd September 2009 19:09
Problem setting up LVS (load-balancer, linux virtual server) in Xen Virtual Machine cifroes Server Operation 1 7th November 2006 17:55
403 errors and virtual hosts tommywds Server Operation 3 27th June 2006 08:09
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 16:58


All times are GMT +2. The time now is 02:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.