Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th May 2012, 06:49
BigBuddy BigBuddy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Secure Site Won't Load After Installing SSL

After installing an SSL on one of my clients sites, the secure pages on the site will not load. In Chrome, I am getting an SSL Connection Error. In Firefox, the error reads: "An error occurred during a connection to www.the-domain-name.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long)"

Here's my setup: I have dozens of websites under 2 different clients on my ISPconfig 3 install. All these sites fall under the main IP of the server.

In order to make a secure page on a particular client's site, I got a new IP address and confirmed it is successfully installed on my server. I then changed the * IP to the actual new IP for that site. So far so good.

But then when I installed an SSL I purchased from GoDaddy, and when I try to visit a secure page on that site, I get the SSL Connection Error and the page does not load at all. This only happens for secure pages. The regular unencrypted pages are loading just fine.

I have Debian Lenny and no other SSL's installed and ISPConfig 3 login does NOT have an SSL of it's own.

Any ideas? I am at the point where I am willing to pay someone to figure this out for me. I need to launch this client's Facebook page ASAP. Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ssl error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding SSL certificate to Site snowfly Installation/Configuration 2 31st May 2011 12:54
Creating a SSL certificate - Quick guide SamTzu Tips/Tricks/Mods 22 4th January 2011 13:38
Should I go for dedicated SSL or free shared SSL? What's the deal? calvinrobinson Smalltalk 3 3rd November 2010 17:57
Site on other port, HTTPS, SSL dubak Installation/Configuration 2 11th March 2010 20:00
HELP: Enabled SSL on Site, Broke site astewart Developers' Forum 7 2nd April 2009 23:34


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.