Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th April 2012, 17:13
christensen143 christensen143 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hudson, MI
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to christensen143 Send a message via Skype™ to christensen143
Question Cannot Login to ISPConfig

I'm pretty sure I messed up something I just don't know what. I was working in web ui and I deleted a few websites. Then it locked up on me. So I tried to login again and now when I try to login it just clears the user name and password fields. I know I didn't forget my pass but I still went in and reset it back to "admin" inside the database and still no luck.

I don't think the issue is just ISPConfig. I'm also having the same problem with phpMyAdmin. Same deal. Could login fine before this. Now when I attempt to login it just clears the fields.

I have tried reinstalling ISPConfig and that did not work. I have rebooted the server several times.

The server is Ubuntu 10.10 and I'm using the most up-to-date version of ISPConfig. Any help would be greatly appreciated.
__________________
Chris Christensen
http://www.geekdept.com/blog

Hardware (n): The parts of a computer system that can be kicked.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th April 2012, 17:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

This can be a problem with php > mysql connection then if it affects ispconfig and phpmyadmin. Please try to reinstall the php5-mysql package:

apt-get install --reinstall php5-mysql

then restart apache.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
christensen143 (18th April 2012)
  #3  
Old 18th April 2012, 17:34
christensen143 christensen143 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hudson, MI
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to christensen143 Send a message via Skype™ to christensen143
Default

Till you are a life saver! Thanks so much for the help and quick response!
__________________
Chris Christensen
http://www.geekdept.com/blog

Hardware (n): The parts of a computer system that can be kicked.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th April 2012, 10:27
chrism12 chrism12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same issue

i'm having the same issue however the the suggested fix doesnt work and i am still unable to login
Reply With Quote
  #5  
Old 30th April 2012, 10:07
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Plesae check if you are able to login to mysql with the username and password in the file /usr/local/ispconfig/interface/lib/config.inc.php
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th April 2012, 10:12
chrism12 chrism12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have just this morning descovered the problem, i had edited the php.ini file in /etc/php5/apache2/ to increase the file upload, and when i tried putting it back it fixed the login problem. i have also noticed that if i change the settings in ispconfig on the site settings page the same problem occurs.
Reply With Quote
  #7  
Old 5th May 2012, 03:18
McLure McLure is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via Skype™ to McLure
Default

I also have similar problem.
Customers sites working, but no access to ISPConfig or other https / 8080 services like phpmyadmin or webmail.
2x Ubuntu 11.10 servers, both with Lasso 9.1.5 installed.
http://www.lassosoft.com/Lasso-9-Server-Download

This command ; apt-get install --reinstall php5-mysql

End of result..
.....
debconf: DbDriver "config": could not open /var/cache/debconf/config.dat
Setting up libssl1.0.0 (1.0.0e-2ubuntu4.5) ...
locale: Cannot set LC_CTYPE to default locale: No such file or directory
locale: Cannot set LC_ALL to default locale: No such file or directory
debconf: DbDriver "config": could not open /var/cache/debconf/config.dat
dpkg: error processing libssl1.0.0 (--configure):
subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
libssl1.0.0
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

/var/log/apache2/error.log

[Sat May 05 01:23:32 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `Roy Gabrielsen' does NOT match server name!?
[Sat May 05 01:23:32 2012] [notice] Apache/2.2.20 (Ubuntu) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.6-13ubuntu3.7 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2011-06-30) mod_ssl/2.2.20 OpenSSL/1.0.0e configured -- resuming normal operations
[Sat May 05 01:41:21 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Sat May 05 01:41:22 2012] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Sat May 05 01:41:22 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `Roy Gabrielsen' does NOT match server name!?
[Sat May 05 01:41:22 2012] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
[Sat May 05 01:41:22 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sat May 05 01:41:22 2012] [notice] Digest: done
[Sat May 05 01:41:22 2012] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Sat May 05 01:41:22 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `Roy Gabrielsen' does NOT match server name!?
[Sat May 05 01:41:22 2012] [notice] Apache/2.2.20 (Ubuntu) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.6-13ubuntu3.7 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2011-06-30) mod_ssl/2.2.20 OpenSSL/1.0.0e configured -- resuming normal operations
[Sat May 05 01:44:19 2012] [error] [client 157.55.17.146] File does not exist: /var/www/robots.txt
[Sat May 05 02:38:34 2012] [error] [client 180.76.5.63] File does not exist: /var/www/wikihelp

Is there any system update that has broken the certificate's?
Reply With Quote
  #8  
Old 5th May 2012, 04:10
McLure McLure is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via Skype™ to McLure
 
Default

SOLVED

rewrite certificate in this process:

cd /tmp
wget http://www.ispconfig.org/downloads/I...-stable.tar.gz
tar xvfz ISPConfig-3-stable.tar.gz
cd ispconfig3_install/install
php -q update.php
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to McLure For This Useful Post:
falko (5th May 2012)
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig, password, phpmyadmin, ubuntu 10.10

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SASL LOGIN authentication failed Captain Installation/Configuration 4 13th March 2012 20:07
postfix problems kwickcut Installation/Configuration 6 5th March 2012 19:19
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22
Ipplan moved from ispconfig 2 to ispconfig 3 login problem baskin General 5 27th May 2009 19:27
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47


All times are GMT +2. The time now is 05:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.