Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th April 2012, 10:17
dar_ek dar_ek is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Exclamation SUBDOMAIN for website doesnot work?! 3.0.4.4

Quote:
Yesterday I upgrade to ISPConfig Version: 3.0.4.4

Today clients who has web subdomains and modify something will destroy subwebsite redirect.

Before (update) apache vhost configure for client with subdomains (client.vhost) has lines eg.:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^nete.korgo.tv [NC]
RewriteRule ^/(.*)$ /korgotv/$1

Now, after update site, this lines are gone, and subdomain doesnot work.

plz help.
EDIT: SORRY, I've have problem in my custom-template thats was a problem.

Last edited by dar_ek; 20th April 2012 at 12:19.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help - ispconfig 3 subdomain creation not work dinudesign Tips/Tricks/Mods 15 17th October 2012 16:29
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
VirtualHost doen't work! carachi83 Installation/Configuration 6 17th November 2009 10:01
Subdomain don't work!! carachi83 Installation/Configuration 2 24th September 2009 11:35
Remoting frame work work with version 2.32 ??? afandino Developers' Forum 7 8th June 2009 16:23


All times are GMT +2. The time now is 01:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.