Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th April 2012, 01:07
Tastiger Tastiger is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default unable to connect to site locally

I followed the setup at http://www.howtoforge.com/perfect-se...10-ispconfig-3 when changing my server from X32 to X64 due to some system files becoming corrupted on the 32 bit setup.

For the DNS server I imported the settings from my X32 files into ISPConfig3 and everything seems to work fine apart from I am unable to connect to the site setup in ISPConfig3's DNS via my local network, which is not an issue I had on the 32 bit system.

I can access the site when connecting via an external connection and I have the router / firewall set to resolve to the server.

I have no problem connecting to any of the other 4 sites that are on the server, so I am guessing it may be something in my DNS settings - but honestly I have no idea where to start as I cannot see any differences in the settings when comparing the X32 setup to the X64 setup.

Any clues?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th April 2012, 01:25
Tastiger Tastiger is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Thumbs up

resolved

Silly error on my part - I ended up editing my windows hosts file to fix the issue.

Not sure where my brain was at after the changeover to 64 bit.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot login to phpmyadmin penkku HOWTO-Related Questions 1 24th February 2011 10:26
Problem with services!! banzaiwebstudio.com Installation/Configuration 7 19th May 2010 22:13
Forbidden 403; Samba access; config of maildeamon fawkes Installation/Configuration 4 14th January 2010 19:16
dreaded unable to open mailbox error jjloupe Installation/Configuration 6 25th September 2009 16:15
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19


All times are GMT +2. The time now is 06:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.