Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th April 2012, 12:15
andyb2000 andyb2000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking Emails causing Unable to create a dot-lock file

Hi folks,

This may just be a logical error that I've done, if so please point me in the right direction!

I've got quite a few domains attached to my Email setup, so my setup is:

Under Email Accounts > Domain I have the primary domain setup "example.com"
I then setup an Email mailbox "andy@example.com".
I then setup a Domain Alias for "@example.co.uk" forwarding to "@example.com".

So emails work if sent to andy@example.com or andy@example.co.uk. The problem comes if somebody sends an email to "fred@example.co.uk", the alias works and it tries to forward it to the example.com, but because fred@example.com doesn't exist (and I don't want it to exist!) it causes maildrop to get angry:

Code:
E29691036B1     2732 Sun Apr 15 18:14:59  fred@example.co.uk
(temporary failure. Command output: ERR: authdaemon: s_connect() failed: Permission denied /usr/bin/maildrop: Unable to create a dot-lock at /var/vmail/example.com/fred/10677.0.vhost.)
                                         fred@example.com
Is there a simple solution to this, should I be creating a dummy catch-all to drop the mail or something, ideally I want these emails bounced with invalid recipient.

Thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
alias, domain, maildrop

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 28th November 2011 00:36
ISPConfig 3.0.3.3 Autoresponder, adding subdomain problem BlackHat Installation/Configuration 4 18th October 2011 15:24
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 17:36
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
rewrite url not work apache2+mod_rewrite mohamedtah Installation/Configuration 1 31st January 2009 14:00


All times are GMT +2. The time now is 03:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.