Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 15th April 2012, 00:32
morten44 morten44 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS Settings

OK
Thanks
I know that the manual used does install a local DNS Server as well, however i am not using that one at all

We buy all our domains at gratisdns.dk and manage a records and MX records from there poiting it to this server

Is it problematic not using the build into DNS?
Just wondering if there are settings in the system counting on it?
I dont use it because i am not sure howto and I through it was enought just using the gratisdns.dk login to point to the server.

Can this be a problem?

Kind REgards
Morten
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 15th April 2012, 12:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by morten44 View Post
We buy all our domains at gratisdns.dk and manage a records and MX records from there poiting it to this server

Is it problematic not using the build into DNS?
No, this is absolutely fine.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
morten44 (15th April 2012)
  #13  
Old 15th April 2012, 13:03
morten44 morten44 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thanks

OK, Thanks for all your reply

I will contine to look into it and see what happens and update if any development.

Cheers
Morten
Reply With Quote
  #14  
Old 22nd May 2012, 05:48
filipealvarez filipealvarez is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I'm having the same problem on Ubuntu 12.04 with Local Bind and Multiple-Server Setup (2 Dns Servers) =(
Reply With Quote
  #15  
Old 22nd May 2012, 15:10
filipealvarez filipealvarez is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

The problem was the wrong 'server_id' field.

But now I have another problem:


(temporary failure. Command output: ERR: authdaemon: s_connect() failed: Permission denied /usr/bin/maildrop: Unable to create a dot-lock at /var/vmail/hehe100.com/teste/11607.0.mailserver.xxx.com.br.)
teste@hehe100.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sendig mail Error fisherofer Installation/Configuration 12 30th November 2011 08:56
Postfix/courier/Centos 6 cant send email to external email servers maxtorzito Installation/Configuration 14 7th October 2011 11:56
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 21:01
problem with mail server setup kentor HOWTO-Related Questions 27 16th July 2009 16:22
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 17:12


All times are GMT +2. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.