Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th April 2012, 07:23
chaloum chaloum is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 83
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email from server driving me crazy

Getting email to work on the sever is just a nightmare.

I cant get pop and imap working anbd smtp it unstable

I thought I had smtp fix. It forwarding through google apps. I initially had the stupid STARTTLS bounce error which I spent days trying to resolve and now it's back

How do I for once an for all get the email system running reliably?

I using CentOs 6.2 and ispconfig 3 and the istall was using the build a perfect server for CentOs 6.2 and ispconfig 3

Please I need some help to get this resolved
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
postfix bounced email question daveb Server Operation 8 3rd February 2008 20:32


All times are GMT +2. The time now is 14:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.