Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th April 2012, 15:04
Jorge QWASS Jorge QWASS is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Mail ISPConfig 3 server suddenly stops working with ISPConfig 3 master

Hi,

I'm sorry about that but I really need some help.

I have got and ISPConfig3 installation with 2 servers. 1 master which controls everything but mail and a second one, debian lenny vps, which deals with mail and nothing else.

Everything was running ok, but suddenly que have got into trouble because every change we make about mail just piles up in master queue forever.

I have followed every suggestions I have found in forums with no success. Master server.php shows no errors. Slave (mail) server.php shows "finished" even though I have tried to switch debug on manually (I can't do it trought ispconfig interface because the slave seems to have stopped reading changes from master).

I haven't updated or changed any OS either. It just happened from one day to another. The secondary mail server is running properly but we can't change anything in it because of this broken link with master.

Is there any action that I could take in order to try to find what is going on here?.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig 3, job, mail, multiserver, queue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 14:42
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 02:59
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 16:12
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 18:12


All times are GMT +2. The time now is 00:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.