#1  
Old 8th April 2012, 23:29
chief chief is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Barry. UK
Posts: 58
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default ispconfig 3 and zencart

Hi all,
background first..

I have running, a new ispconfig ver 3, i have 4 websites running wordpress, 8 running other pre built stuffs.

I am migrating from my older ispconfig 2 server, everything worked fine until zencart 1.50 came out forcing an upgrade.
It needed new version of php, was 1 version behind
I decided to build new server, test then move each site across, also have mail server on same machine as well running mail for 3 domains currently.
By the way, old server was running 20 sites with mail quite happily.
ok to the problem

did a new build of 1.50, created template for client all working pukka, go live with new site on new server.
I cannot login, do reset via email. email wont leave server.
update email to domain on server, still wont leave.
do new install inside domain/new/ and it works fine, can mail out to gmail can mail to hosted domain. ok cool i thought.
went through exporting each table from phpmyadmin and importing on old version, at the end it still didnt work.
moved old site to back dir and moved new install to route of domain and the same problem occurs. site works, cannot login, can update password via phpmyadmin, try and login but still refuses. logon screen comes back up everytime then tells me too many unsuccesful logins come back 15 mins later.
ispconfig 3 has a few setting s for php - tried them all.
1. php disabled
2. fast-cgi
3. cgi
4. mod-php
5. suphp
and tick box for suexec

i also reset permissions to 755 and then back to 777 as 755 didnt work on folders, all files are 644.
the strange thing is if i put zencart in sub folder it works

any suggestions


dave
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th April 2012, 13:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Did you check your logs?

Did you check with
Code:
phpinfo();
that your new PHP version is working properly?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th April 2012, 15:13
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: München
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
Default

Migrating Zen-cart is always dangerous. I think you have the zc cache issue.


Problem:

http://tutorials.zen-cart.com/index.php?article=100

Solution:

http://www.zen-cart.com/index.php?ma...products_id=82

I did some migration like this and I always got this issue.

Cheers
Reply With Quote
  #4  
Old 9th April 2012, 23:27
chief chief is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Barry. UK
Posts: 58
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

thanks for the reply,

will check the logs, although i have been monitoring them, when i was sending an email reset i was using tail -f /var/log/maillog . php was not sending anything.
In my new install of zencart it was sending and leaving a log, but when i moved the new install to the domain root the issue happened again, move it to a sub folder ie /new/ it starts to work.

I have got around the problem currently by moving site to /catalog/ and having an index.html which forwards everything to the catalog directory.


pititis, i have done a fresh install of fedora 15, fresh install of ispconfig 3, and copied the websites from 1 server to another. for the email's i used imapsync to send emails from 1 server to other. it keeps everything and works a treat.


dave
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install shopping Cart where (ZenCart) ? pcurran General 1 24th December 2010 21:28
PHP Web Developer (CMS, Zencart, Job Portal, Matrimony Site, Joo azazkhan Server Operation 0 27th August 2010 12:49
Can't enable SSL for sites in ISPConfig FeraTechInc General 7 7th December 2009 09:22


All times are GMT +2. The time now is 10:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.