Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th April 2012, 10:09
DamianFick DamianFick is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Server is up but directories are not.

I am running a nginx server on centos 6.2 64 bit

my site is http://aanime.org

As you can see our site is completely screwed up... That is because no directories are accessible not even the control panel for wordpress or the images directory.

Suggestions please!

Last edited by DamianFick; 6th April 2012 at 11:29.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 15 26th August 2010 15:23
Can't Ping over VPN RoMiONeT Server Operation 2 4th July 2010 00:19
problem with upgrade to 2.2.34 brianetilley Installation/Configuration 14 11th November 2009 17:22


All times are GMT +2. The time now is 01:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.