Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 5th April 2012, 15:30
dsautet dsautet is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thank you so much for your help, I was really scared of the problem!!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 5th April 2012, 16:14
dsautet dsautet is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I have juste an another problem :

When I add the lines you give in crontab -e, and I reload cron the lines disappear, have you got an idea why?

Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 5th April 2012, 16:54
dsautet dsautet is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I search a little and by remove the following line :
* * * * * /mnt/muh/y2kupdate >/dev/null 2>&1

I don't have the problem anymore.

By the way, I noticed something strange but I don't know if it is the good place to talk about it.

Indeed when I launch netstat's command I got this :

tcp 0 1 monsite.fr:61349 Tampa.FL.US.Undern:ircd SYN_SENT

The best way is ton banish this ip?

Thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 5th April 2012, 19:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,665
Thanks: 819
Thanked 5,316 Times in 4,169 Posts
 
Default

Both things are quite strange, I recommend that you check your system for rootkits. Run:

rkhunter --update

and then

rkhunter -c
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
let clients change the website DocumentRoot within the default DocumentRoot Justin Albstmeijer Feature Requests 0 17th August 2011 18:57
new website cannot be located prithwis Installation/Configuration 3 23rd October 2010 11:38
Going to server IP shows clients website edge Installation/Configuration 3 5th August 2009 10:04
Problem after installing - website doesn't work nissy Installation/Configuration 4 6th May 2009 23:00
Russian Clients website shows text as -> ??? ��� sierradump General 5 22nd September 2008 13:23


All times are GMT +2. The time now is 09:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.