Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 27th March 2012, 18:52
Mitzy Mitzy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 41
Thanks: 20
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Restarted, when I try to access webmail using the link within ispconfig I get a 404.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 27th March 2012, 21:40
Mitzy Mitzy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 41
Thanks: 20
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is the error I'm getting

Code:
2012/03/27 17:51:13 [error] 25674#0: *22924 open() "/usr/local/ispconfig/interface/web/webmail" failed (2: No such file or directory), client: 82.5.163.135, server: _, request: "GET /webmail HTTP/1.1", host: "the-sps.org:8080", referrer: "https://the-sps.org:8080/"
The folder it's referencing doesn't exist, at which stage should that have been created in the install process?

/usr/local/ispconfig/interface/web/webmail
Reply With Quote
  #13  
Old 28th March 2012, 12:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Webmail is located under http://<your-server>:8081/webmail
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 28th March 2012, 13:05
Mitzy Mitzy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 41
Thanks: 20
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Webmail is located under http://<your-server>:8081/webmail
Going to that yields a 502 error for me.
Reply With Quote
  #15  
Old 29th March 2012, 14:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Can you post the output of
Code:
netstat -tapn
again? Looks as if PHP-FPM is still not running, and then you have to find out why (logs, etc.).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Intel 82815 Video Card & Ubuntu 8.10 harvey527 Kernel Questions 8 5th November 2010 14:51
Squirrelmail login failure Cracklefish Installation/Configuration 9 30th June 2010 20:38
Add ons for ISPConfig 3 virtue Installation/Configuration 24 16th October 2009 17:30
Mail Sent and Received but failure notice delivered badbandit83 General 7 2nd February 2006 21:50


All times are GMT +2. The time now is 12:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.