Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th March 2012, 15:00
egybit egybit is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Language & Email Issue

I have 2 issues

1- I can send emails from SquirrelMail perfectly but I can not receive any coming emails.
2 - I want to add Arabic language or to use utf-8 encoding because my emails may contain Arabic script.

Thank you,
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th March 2012, 15:10
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,781
Thanks: 821
Thanked 5,334 Times in 4,184 Posts
Default

1) Which errors do you get in the mail.log?
2) ISPConfig usex utf-8 and there are no changes required for emails in any language or charset in ISPConfig. Just ensure that your email client is capable to handle utf8.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 27th March 2012, 15:34
egybit egybit is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you Till so much for you quick reply.
Here it is what I have in the mail.log file


I'm sorry I have another issue could you guide me how to install horde mail. I appreciate so much your help

Last edited by egybit; 27th March 2012 at 15:37.
Reply With Quote
  #4  
Old 28th March 2012, 12:57
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Please check if the MX record of your domain points to the correct server. You can check that as follows:
Code:
dig mx yourdomain.com
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 28th March 2012, 14:09
egybit egybit is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thank you so much Falko for your great help, it works now.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PostFix Email Issue Seema Installation/Configuration 3 24th June 2011 16:31
Incoming Emails abintipl Installation/Configuration 3 11th May 2011 09:03
cant receive email, issue with user@www.domain.com Julian_Lopez Installation/Configuration 1 13th February 2009 12:15
Email Forwarding Issue crayz1 Server Operation 4 15th January 2009 13:49
Minor issue with email rabrol Installation/Configuration 3 16th November 2007 09:47


All times are GMT +2. The time now is 10:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.