Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th March 2012, 03:19
xicoloco xicoloco is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Brazil
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Apache + SSL problems

ok its the 3 rd time i get this i reinstall linux + ispconfig from scratch 3 times to see if this happen again and it does.

Well everything is fine i but when i trying out the certificate buttons on website SSL creation in some point apache stop working ...

my questions are :

there is a sequence to use the ISP interface to create the certificates without messing with him ?
i can recover the instalation so i not have to reinstall the linux itself ?



well i have tryed something i saw somewhere in forum without sucess :

root@tarik01:~# a2dissite petrolube.com.br.vhost
Site petrolube.com.br.vhost already disabled

i have disable all domains and apache stills not start ... well any clues ?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fixing 404 Not Found Errors on Apache on Centos 5 x86_64 Dedi LinuxOnMyMac HOWTO-Related Questions 11 16th October 2010 05:29
How To Get SSL On My Apache Server? carlosinfl Server Operation 9 8th October 2010 13:57
SSL and default apache page Issues korbynn Installation/Configuration 5 6th October 2010 15:55
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Disable SSL on the ISPConfig Apache server lespaul49 Installation/Configuration 1 24th July 2007 15:15


All times are GMT +2. The time now is 23:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.