Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th March 2012, 14:00
kmullen kmullen is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache2 won't start after SSL installation

I attempted to install an SSL certificate on a virtual host on ISPConfig 3.0, built on a Ubuntu Maverick platform. Now when I attempt to restart Apache2 it fails.

I get the message "NameVirtualHost xx.xxx.xxx.xx:80 has no Virtualhosts
Action start failed

Can someone assist getting the interface up and running again and the SSL resolving correctly.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
monitrc configuration for Debian ISPConfig 3 server Hans Tips/Tricks/Mods 2 27th March 2011 23:22
Apache2 and multiple SSL configs and name based virtual hosting Creator1326 Server Operation 11 5th October 2010 19:28
Apache2 won't start with virtual ssl setup icompany Server Operation 6 4th January 2010 16:46
Installation errors: no apache, apache2, etc. & fsockopen() anushanw Installation/Configuration 6 31st January 2009 21:49


All times are GMT +2. The time now is 23:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.