Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th March 2012, 13:14
jnyunt jnyunt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default email not working with brand new install

Hello all,

I followed the guide http://www.howtoforge.com/perfect-se...e2-ispconfig-3 on CentOS 6.2 on VPS. Installation was smooth but email not working at all , not even sending to user email itself. I am not sure where to start looking.

Mar 20 23:09:50 server postfix/smtpd[4030]: fatal: no SASL authentication mechanisms


I got it working , I found the answer from http://www.electrictoolbox.com/postf...on-mechanisms/. I installed yum install cyrus-sasl-plain and started to get working. May be that should include in the guide.

Last edited by jnyunt; 21st March 2012 at 02:37. Reason: got it working
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install Zoneminder 1.25 source wi Ubuntu Server 11.10 64bit, libjpeg-turbo, Cambozola letsharehowto HOWTO-Related Questions 0 15th November 2011 16:23
Email Forwarding Not Working cripperz Installation/Configuration 3 15th May 2010 19:46
can't help ispconfig to install please help steve51184 Installation/Configuration 17 20th February 2009 10:37
Email not working willieray25 Installation/Configuration 17 17th September 2008 03:02


All times are GMT +2. The time now is 15:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.