Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th March 2012, 21:08
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 210
Thanks: 42
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default default index page problem

of late, if a site is pointed to ispconfig server(in DNS record of domain registrar), instead of showing the default index page, as it used to show, now I am getting one of the website as default(if no domain is created for the domain in question).

Example:
a new domain example.com is registered and its A record is pointed to the ip of my ISPCONFIG server, but no domain is created in ISPCONFIG control panel than when browsing that domain used to show a default ISPCONFIG index page, but don't know from when, but now it is showing one of the sites from my server.

Your help is needed to address this problem.
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
amavis: (!!)WARN: all primary virus scanners failed, considering ba jariasca Installation/Configuration 13 20th April 2010 17:34
Admin Program for Virtual Users and Domains Postfix courier etc...(Ubuntu 8.04)? the1rob HOWTO-Related Questions 11 4th August 2009 04:54
Default Mail scan settings for new users timehost Installation/Configuration 3 26th October 2007 12:05
Exim MTA dazblade Server Operation 4 16th July 2007 18:42


All times are GMT +2. The time now is 06:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.