Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th March 2012, 18:53
phinex phinex is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Completely lost in SPF! please help

Hi there,

My setup is as below:

VPS (Debian,Postfix,Dovecot, System accounts as email address')
Domain name: example.biz
Host name: mail.example.biz
IP address: 62.75.aaa.bb
EHLO: mail.example.biz
RDNS: mail.example.biz
Email account: name@example.biz
Sending from: Evolution SMTP on port: 26
Server: for sending and receiving emails & web server exclusively for one domain
IP: one dedicated IP only
DNS recrods:
Code:
-/-          A	        	62.75.aaa.bb	
ftp 	      A 	  	62.75.aaa.bb 	  	  	
mail 	      A 	  	62.75.aaa.bb 	  	  	
-/-          MX	      1 	mail.example.biz
-/-          TXT                v=spf1 ip4:62.75.aaa.bb -all
mail 	     TXT	  	v=spf1 ip4:62.75.aaa.bb -all 	  	  	
imap        CNAME	        mail.example.biz 	  	  	
pop 	     CNAME	  	mail.example.biz 	  	  	
smtp 	     CNAME	  	mail.example.biz 	  	  	
www 	     CNAME	  	example.biz
<spf-test@openspf.net>: host mailout02.controlledmail.com[72.81.252.18] said:
550 5.7.1 <spf-test@openspf.net>: Recipient address rejected: SPF Tests:
Mail-From Result="fail": Mail From="name@example.biz" HELO
name="mail.example.biz" HELO Result="fail" Remote IP="62.75.aaa.bb" (in
reply to RCPT TO command)


I've tried almost everything, but getting fail.

Please help.

Last edited by phinex; 18th March 2012 at 19:11.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 11:37
Problem with services!! banzaiwebstudio.com Installation/Configuration 7 19th May 2010 22:13
can't send/receive mail fedora 12 - ispconfig 3 ev0css Installation/Configuration 9 17th May 2010 22:44
Stange mail problem The-Ghost Installation/Configuration 6 25th April 2010 20:59
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 15:17


All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.