Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th March 2012, 20:03
D-Spayre D-Spayre is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fresh Install White Screen

Hi,

I just did a fresh install of CentOS 6.2 and ISPconfig 3. Everything seemed to install fine, didn't notice any errors. But when I try to load http://*.*.*.*:8080 I just get a white screen.

I've installed CentOS 6.0 before without any problems, between the two installs the PHP versions are different. Whould there be something that I would have to change?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fresh install getting "Relay access denied" error ai42 Installation/Configuration 6 16th September 2010 14:02
Fresh Install of Ubuntu 10.04 and ISPConfig 2 happz Installation/Configuration 10 29th July 2010 15:25
Companion Script #2 for The Perfect Server - Fedora 13 x86_64 [ISPConfig 3]" MrCompTech Tips/Tricks/Mods 0 10th July 2010 05:11
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
Fresh Install of FC4 using Perfect Install HowTo latcarf HOWTO-Related Questions 21 10th August 2005 22:55


All times are GMT +2. The time now is 17:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.