Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th March 2012, 01:49
n0fx n0fx is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 36
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Dual NIC weird Issue, one crashes and one still works

I have ISPConfig 2.2 setup with two network cards. One NIC has an internal IP address, while the other one has a WAN IP. Sometimes the WAN IP crashes and stops responding to web requests in both port 80 and 81 (ISPConfig). I can still reach the server if I use the internal IP address on both ports 80 and 81.

Has anyone else experience this issue before? I had a feeling that maybe someone is DDosing my server but I'm not too sure if that's the case or that particular part just keeps crashing. I have to reboot the server in order to get it back to listen on the WAN IP and have the website load.

I only have one site setup on the ISPConfig server. When I try to load the site from the outside DNS name, it tries to connect to the site, it looks like it gives a response but then just times out.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
dual nic crashes wan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.