Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th March 2012, 12:02
flyguy flyguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PHP Warning: 7 is not a valid MySQL-Link resource

OK, I've been through all the related threads I could find. The problem is that the cron list of ISPConfig does not get executed.

My error response when executing

/usr/local/ispconfig/server/server.sh

is littered with

PHP Warning: mysql_real_escape_string(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /usr/local/ispconfig/server/lib/classes/db_mysql.inc.php on line 184
PHP Warning: mysql_select_db(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /usr/local/ispconfig/server/lib/classes/db_mysql.inc.php on line 104

errors. I' ve checked the mysql access using

mysql -h localhost -u root dbispconfig -p

with the user(root) and password as stored in

/usr/local/ispconfig/server/lib/config.inc.php
/usr/local/ispconfig/server/lib/mysql_clientdb.conf

Ive done

cd /tmp
wget http://www.ispconfig.org/downloads/I...-stable.tar.gz
tar xvfz ISPConfig-3-stable.tar.gz
cd ispconfig3_install/install
php -q update.php

The /var/log/mysql.err and /var/mysql.log files are empty. I've had to disable the /usr/local/ispconfig/server/server.sh entry in crontab just to keep my sever from misbehaving.

I have
IServer: 109.74.195.109 (Debian Squeeze/Sid)
ISPConfig 3.0.4.3

Everything worked fine up to the point where I did general system upgrade. My /etc/hosts file looks like this:

127.0.0.1 localhost localhost.localdomain
109.74.195.109 www.subxplore.co.za

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1 ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
ff02::3 ip6-allhosts

Anything that I can do next to solve this problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
Not removing mysql jobs in pool stresao General 13 28th April 2011 01:07
Odd Spam behaviour itsnedkeren Installation/Configuration 1 11th December 2010 14:20
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29


All times are GMT +2. The time now is 00:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.