Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 12th March 2012, 08:11
Icon Icon is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I did.
first I get this error
Code:
../../lib/libutil.a: undefined reference to `yp_get_default_domain'
../../lib/libutil.a: undefined reference to `yp_match'
but installed binutils-gold as you said there http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55161
and got this
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55770
Now repeated all steps even with installing ubuntu 11.10 and still same problem
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 16:36
Postfix doesn't have Nolan Installation/Configuration 5 13th April 2011 05:00
libWand.so.10 error Taxick Installation/Configuration 8 3rd May 2009 01:27
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 03:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.