Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 10th March 2012, 08:50
Bakhytbek Bakhytbek is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Must read answer twice before asking new one

@till
Sorry for the stupid questions please.
I first had to fully understand the answer to the first, and then ask the second.
The cause was a hardware firewall of my hosting provider.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
CentOS 5.6 ISPConfig 3 email not leaving server dlucy General 1 25th June 2011 10:31
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 19:07
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22


All times are GMT +2. The time now is 02:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.