Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th March 2012, 18:20
3DPeruna 3DPeruna is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 50
Thanks: 8
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Issues with Gmail Delivery

I've got a relatively new ISPConfig 3 server running with the free SSL. Everything was running well until last Thursdayish. At that point email, primarily from Gmail, started to get rejected or rejected and delayed, or just delayed. This is an email sent from someone who got a rejection:

Code:
This is an automatically generated Delivery Status Notification

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

    paul@xxxxxxxx.com

Message will be retried for 2 more day(s)

Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 454 454 4.7.0 TLS not available due to local problem (state 9).

----- Original message -----

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
       d=gmail.com; s=20120113;
       h=mime-version:in-reply-to:references:date:message-id:subject:from:to
        :content-type;
       bh=oze4JDDYpelUVo7WQEQEgHCWUukAnK83ecV8+hy5l88=;
       b=EF0U1HtuWtd710KH0AH3/l4x0jbpiC2IVo4DSA+6TXjpYaZhrJo6+Fd5g/7/q63WpK
        qsuoqDjvOU0oKfgg7mOdQkgn/Q1XbX4LS8uLkjpcUcSZIrvC/kSBHxk41Z+6ynUhl4iH
        Y+5qG8kRm3+DGtFbNKzZxc2lxPJSCk/i8Uim6U6MncbTnItvedfg9lX85MZVutqWU8+K
        6NSFhZYwmTn7IE6mZZLUbpzBFePH6Mz/xvMPtbMC32T5/xPDb1fCFh4f1p+T3cTg1iYG
        koRRm3lVCuQCVsbHz+kZD7U0Obnr2O9MIjsVtdVgrUOH2ZS4VieNZbCYg58ers+6O9Xf
        P6Wg==
MIME-Version: 1.0
Received: by 10.204.9.194 with SMTP id m2mr9011495bkm.92.1330991982401; Mon,
 05 Mar 2012 15:59:42 -0800 (PST)
Received: by 10.204.33.201 with HTTP; Mon, 5 Mar 2012 15:59:42 -0800 (PST)
In-Reply-To: <4F54DB5B.4060401@protospace.com>
References: <CALTDuYEknA+j2kJtfa_nDzB=ODCN8sbpUOsYBvYxpMMri=tiCw@mail.gmail.com>
       <4F54DB5B.4060401@protospace.com>
Date: Mon, 5 Mar 2012 17:59:42 -0600
Message-ID: <CALTDuYFh7BabQz=zEQ2P0qjgbgx2rEi7S84BWTGCA1JZ7di-Rw@mail.gmail.com>
Subject: Re:
From: XXXXXXXX <xxxxxxxxx@gmail.com>
To: XXXXX <xxxx@XXXXXXXX.com>
Content-Type: multipart/alternative; boundary=0015175d02a24f583d04ba87b843
It seems to only be happening from Gmail... any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
error, gmail, tls

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving e-mail, Squirrelmail with ISPConfig3 xstnc Server Operation 14 10th March 2012 14:29
ISPConfig "backend" completely unfunctional after a restart Xaymar Installation/Configuration 1 22nd August 2011 22:31
My Server Is Sending Spam. How Do I Block This? LordJ Server Operation 1 7th July 2011 19:34
Stange mail problem The-Ghost Installation/Configuration 6 25th April 2010 19:59
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24


All times are GMT +2. The time now is 19:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.