Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th March 2012, 11:05
notze notze is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default after installation of multiserver only slave visible

i installed the following system:

http://www.howtoforge.com/installing...th-ispconfig-3

i attached the slave machine to the master. now on step 5
i have no master that i can mirror.

what did i do wrong and how can i fix it?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th March 2012, 11:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,488
Thanks: 813
Thanked 5,260 Times in 4,124 Posts
Default

If there is no master server listed in the server list (System > Server services), then the installation of the master has failed. In that case you will have to unindtall ispconfig on the master and the slave server with the uninstall.php script (the script is in the install subfolder of the ispconfig tar.gz file), then install ispconfig on the master first, check that it is correctly installed and has a the master listed in the server list and then install the slave.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th March 2012, 14:23
notze notze is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default awesome!

that fixed my problem

thank you very mucho
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiserver: Added Slave not shown up @master Melchior Installation/Configuration 1 27th February 2012 21:11
Slave DNS installation rj3k Installation/Configuration 9 21st April 2011 20:09
Is it possible to convert an slave installation to standalone AltIT Installation/Configuration 0 10th December 2010 12:52
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 19:47
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47


All times are GMT +2. The time now is 06:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.