#11  
Old 5th March 2012, 10:27
black1stallion2 black1stallion2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

sorry i havent replyed i have only just gotten round to doing it, that copy didnt work either i have no idea why so ive given up on that idea, so i decided to go with making it a physical image so i did the usual with clonezilla on a second drive and booted fine straight just a new problem now i cant seem to get a network connection btw im on a laptop for the time being but ive tried everything and it will not connect to anything

EDIT: Done It, I had to rename ifcfg-etho to eth1 and edit it in the file then ifconfig -a and changed the mac address correct the ips and all done

Last edited by black1stallion2; 5th March 2012 at 11:07.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i686 or X86_64 mbrad Installation/Configuration 2 26th December 2011 18:06
Trouble Installing courier-imap on i686 machine maverick HOWTO-Related Questions 1 17th April 2010 18:09
diff between i686 and X86_64 installation linux.ab Desktop Operation 2 30th March 2010 09:35
Fedora Kernel complie for i686 Butterbroetchen Kernel Questions 2 13th August 2007 13:54
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15


All times are GMT +2. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.