Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th March 2012, 07:35
Thang1989tn Thang1989tn is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The problems with my hosting

I have the website with the domain name http://websitegoogle.info. I have used the joomla for my website. And now i don't know why the website don't have run correctly. I just new comer plz help me!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E-mail problems, not sending not receiving Amorphous Installation/Configuration 4 17th April 2011 22:31
Cannot sent mail after upgrade CentOS to 5.5 & ISPC to 3.0.2.2 Nicram Installation/Configuration 4 18th August 2010 20:28
problems receiving mails Amorphous Installation/Configuration 2 15th October 2009 11:04
mail - 8080 - couple of others clemens General 9 6th June 2009 10:27
Spamassassin not working hairydog2 General 7 12th July 2008 21:15


All times are GMT +2. The time now is 06:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.