Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th February 2012, 02:26
99miles 99miles is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cron jobs not getting run

When I create new cron jobs (and set them as active), they are put in /etc/cron.d/ispc_chrooted_web1


Code:
MAILTO=''

SHELL='/usr/sbin/jk_chrootsh'

*/2     *       *       *       *       web1    /etc/cron.d/job1
*       *       *       *       *       web1    /etc/cron.d/job2
1) Where in ISPConfig do I specify what this MAILTO will be set to?

2) These jobs aren't getting run. However if I manually add them to the root users 'crontab -e' file they get run fine. Why wouldn't they be getting run here?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cron jobs not running IrDA Installation/Configuration 8 18th November 2011 14:17
Problem getting cron job to run and in need of help :) MrCompTech General 7 27th July 2010 09:50
Companion Script #2 for The Perfect Server - Fedora 13 x86_64 [ISPConfig 3]" MrCompTech Tips/Tricks/Mods 0 10th July 2010 05:11
ISPConfig cron jobs mphayesuk General 3 30th August 2009 11:15
how to run jar file using cron? shoaibahmedbaig HOWTO-Related Questions 1 9th February 2008 18:10


All times are GMT +2. The time now is 23:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.