Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th February 2012, 18:37
rutame rutame is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Canary Islands, Spain, Europe, Planet Earth
Posts: 161
Thanks: 39
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Recipient address rejected: User unknown in local recipient table.

Hello to everybody,

This is a issue that i think is does not fixed. When add subdomain like domain (subdomain.domain.tld) and later add the same domain.tld, the mail users are rejecteds. Per example:
I make a new domain "linux.howtoforge.com" and make users for this subdomain "doctor@linux.howtoforge.com". This email works fine. But we add a new domain like "howtoforge.com" (I mean the same domain) and make user and email "new@howtoforge.com", note that is the same domain, but not subdomain, then this email account not works. Appears the message " Recipient address rejected: User unknown in local recipient table."

I hope that my explication to be clear. Total, if make a subdomain independent, working with autonomy, and later i add a domain with the same name, the emails accounts not works.

Somebody could help me with this weird issue?

Ahh!! I use Linux Ubuntu and Ispconfig 2.2xx and Postfix (a perfect server)

Thank you very much
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig 2, postfix, ubuntu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
Postfix: can send emails outside, none received daseagle Server Operation 9 11th October 2011 12:03
Odd Spam behaviour itsnedkeren Installation/Configuration 1 11th December 2010 14:20
mail authentication failure - unknown user or password evok Installation/Configuration 9 16th October 2010 06:37
Email Could not send and receive piseth Installation/Configuration 16 17th July 2010 18:27


All times are GMT +2. The time now is 11:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.