Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th February 2012, 00:26
Cracklefish Cracklefish is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 95
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default ISPConfig3 won't start after update

I updated from 3.0.3.x (don't remember) to 3.0.4.2. Initially I recenved an error message during the update so I exited and then restarted the update. This time it went fine and ISPConfig started ok but when I restarted Apache I got these errors...

Code:
Starting httpd2 (prefork) Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
[Thu Feb 09 22:38:03 2012] [warn] NameVirtualHost 192.168.1.14:80 has no VirtualHosts
[Thu Feb 09 22:38:03 2012] [warn] NameVirtualHost 192.168.1.14:443 has no VirtualHosts

After much searching on the forum I found a tutorial about installing fcgid which broke the ISPConfig. It will not start neither will phpMyadmin

ISPConfig gives...

Code:
Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
and phpMyAdmin gives...

Code:
Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
As far as I can see all virtual hosts are at *:80 and *:443 no sites have a ip address set.

My OS is openSUSE 11.3 (32bit) and I used the Perfect Server Tutorial.

These are the instructions I excecuted

a2dismod php5

uncommented "cgi.fix_pathinfo=1" in /etc/php5/fastcgi/php.ini

This caused a load or errors on restarting apache so I reversed the edit to php.ini and did "a2enmod php5"

All the virtual hosts run fine.

when I restart apache I get the suExec and NameVirtualHost Errors as before and the errors on starting ISPC and phpMyAdmin.

The only other thing I remember doing was to delete some old vhost files for defunct sites.

Oops!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 01:54
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 19:15
"Too many open files in system" problems Berry Installation/Configuration 3 10th November 2007 22:58
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19


All times are GMT +2. The time now is 13:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.