#1  
Old 6th February 2012, 18:14
TheFuzzy0ne TheFuzzy0ne is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 32
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No input file specified

Hi, guys!

I've been fiddling around trying to fix this error for several hours now, and I *think* I have fixed it, but I might have done more harm than good.

Word on the street is that the problem is caused by Fast CGI, but none of the fixes seemed to work for me. What I've done instead is to edit my vhost file and substitute:

Code:
AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
for

Code:
AddHandler php5-script .php .php3 .php4 .php5
I won't pretend that I know anything about Fast CGI, why it's used or what it does, but my server now seems to work.

My server is used just for Web development, and I am the only user, so as long as I'm not more prone to being hacked, I'm happy.

Is there anything I should be aware of? I mean, am I likely to break something, or am I sacrificing speed and/or security?

Many thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th February 2013, 17:16
MaddinXx MaddinXx is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Switzerland
Posts: 197
Thanks: 25
Thanked 60 Times in 44 Posts
 
Default

I have the same problem when turning on FastCGI for several sites within ISPConfig. Adding the line fixes the problem, but guess this is not the way to go - better spot the problem rather than trying to fix with such "hacks".
__________________
Rackster Internet Services's presences:
Official | Open Source | Github | Facebook | Twitter
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 7 26th June 2014 14:33
All my mail is going to /var/mail/vmail _sluimers_ Installation/Configuration 21 10th January 2011 13:21
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 15 26th August 2010 15:23
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 03:40
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17


All times are GMT +2. The time now is 12:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.