Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #29  
Old 30th January 2012, 00:43
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 395
Thanks: 30
Thanked 58 Times in 50 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by m.xander View Post
Hi again...

for some reason the email isn't working again..?
It was working fine - I haven't touched the configuration since you guys got the thing running...?

Evolution is authenticating fine but when sending/receiving, email addresses from@mydomain.com are just stalling indefinitely..?
Is my test account still active? If so, I can't login either.

If you look back through the posts in this thread, and you check the relevant logs, does anything obvious turn-up? In particular, look at /var/log/mail.log and /var/log/auth.log. Do you see failures logged for me?
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 13:04
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 21:01
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 03:59
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 15:49
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 10:50


All times are GMT +2. The time now is 11:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.