Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th January 2012, 01:41
MaxPower MaxPower is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache now runs as 'apache' user after PHP upgrade

Hi all,

I was wondering if someone knows what's up.

I have ISP Config 2 running on my server and all has been well until today. I needed to upgrade PHP from 5.1 to 5.3.

I removed the php-* packages, and installed the equivalent php53-* packages.

I've noticed since then, that PHP seems to be writing files to the server with the 'apache' user context.

I'd love to know how I can fix this. I'm running CentOS 5.6 (upgraded from 5.5).

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
apache, centos 5.6, permissions, php

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ISPConfig Mail and Squirrelmail m.xander Installation/Configuration 109 3rd February 2012 00:15
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 17:26
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54


All times are GMT +2. The time now is 21:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.