Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th January 2012, 10:34
RioSif RioSif is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 31
Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Subdomain not working

Hello,
I am trying to make a subdomain to work for almost 2 days with no luck. I searched the forum and google to find a solution but i can't make it work.
My domain is riosif.gr
I made it forward www to non-www and that works.
I want a my subdomain to be kb.riosif.gr and look at the directory /kb/ where is at riosif.gr/kb/ but i want it to always stay to kb.riosif.gr and work like kb.riosif.gr/index.php, kb.riosif.gr/icons/ where icons is at /kb/icons/ etc(i hope you understand what i mean.
Could someone tell me step by step what i should do? From the very beginning please. From the dns entries until add website and add subdomain? Please...

Thank you very much
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my site not working busykid Installation/Configuration 1 27th September 2011 10:55
Subdomain does not working? Kozley Installation/Configuration 19 22nd August 2011 17:34
Subdomain not working unsichtbare Installation/Configuration 2 13th February 2011 16:23
auto subdomain not working, 403 error. ispconfig 3 SeanT Installation/Configuration 18 4th October 2010 18:39
How Subdomain works (for documentation) moglia Developers' Forum 7 19th June 2010 22:14


All times are GMT +2. The time now is 02:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.