#1  
Old 28th October 2011, 15:41
davide.seo davide.seo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Configure awstats of ispconfig3

Hi all,
I've installed ispconfig 3 and it works well. I'm trying to configure awstats on it ( I have different domains ) but I can't find any help solution on awstats with ispconfig.

To install ispconfig I used the manual to link: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4
but it seems to be not content about awstats ( only install with apt-get and comment on crontab file ).
Could you help me ? Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th October 2011, 21:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

There is nothing that needs to be manually configured as everything is configured by ispconfig. Just select awstats as statistics software in the website stetings of the site where you want to enable awstats.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd November 2011, 01:36
florix.net florix.net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

from website menu, I changed the stats to awstats,

now domain.com/stats shows old webalizer stats.

how do I check awstats details?

Richard
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd November 2011, 10:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

The awstats statistics are in the same folder then the webalizer statistics. Statistics are generated nightly, so it takes 24 hours until the statistics are changed.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th January 2012, 11:57
schickel schickel is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 11
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Hi,

if i try to get my awstats, i only get a blamk site. I use following URL:

http://www.example.com/stats/

The login with user admin is ok, but nothing to see. I've use awstats in config of my domains.

What ist going wrong, or what must i do to get awstats?
Reply With Quote
  #6  
Old 19th January 2012, 12:07
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Which ISPConfig version do you use? and did you wait at least 24 hours after the site was accessed the first time by a user until you checked stats?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 26th January 2012, 09:21
schickel schickel is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 11
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
 
Default

my awstats is working now. i did no changes, so it could be that the update-job did not run first time.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AWStats - Fix and Improvement (working) erosbk Developers' Forum 33 1st May 2012 12:04
Configure Websites in ISPConfig3 siloxtreme Installation/Configuration 9 1st May 2011 06:37
Ubuntu 10.04 VS ISPConfig 2.2.37 Bicet Installation/Configuration 7 9th March 2011 15:58
Companion Script #2 for The Perfect Server - Fedora 13 x86_64 [ISPConfig 3]" MrCompTech Tips/Tricks/Mods 0 10th July 2010 05:11
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24


All times are GMT +2. The time now is 03:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.