Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th January 2012, 11:27
BrainyForge BrainyForge is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Italia
Posts: 27
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default DNS ISSUES connect failed: 127.0.0.1 # 953: connection refused

DEBIAN 6 - ISPConfig 3.0.4.2 - BIND9-

Hello everyone I am here to bring it to the following problem, after days of failed attempts.
3 Ispconfig3 DNS stopped working, I'm not sure if after updates or not, because the monitor says it all OK.


I tried again to restore in new ISPCONFIG3 Debian6 on VPS with BIND9, works for a while, when you start writing the new areas, it stops working.

I reinstalled a new version of VPS MyDNS, when I recorded the new areas, stopped FunZone, I do not know that connection can be given that does not use BIND9.
Now I am back to the BIND9 version, it worked until I populated areas.
here is the current situation, if you restart

Code:
root@dns2:/etc/bind# /etc/init.d/bind9 restart
Stopping domain name service...: bind9rndc: connect failed: 127.0.0.1#953: connection refused
Code:
root@dns2:~# netstat -tanpu
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
tcp        0      0 0.0.0.0:993             0.0.0.0:*               LISTEN      1738/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:995             0.0.0.0:*               LISTEN      1738/dovecot
tcp        0      0 127.0.0.1:10024         0.0.0.0:*               LISTEN      1358/amavisd (maste
tcp        0      0 127.0.0.1:10025         0.0.0.0:*               LISTEN      1894/master
tcp        0      0 0.0.0.0:3306            0.0.0.0:*               LISTEN      1656/mysqld
tcp        0      0 0.0.0.0:110             0.0.0.0:*               LISTEN      1738/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:143             0.0.0.0:*               LISTEN      1738/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:21              0.0.0.0:*               LISTEN      1939/pure-ftpd (SER
tcp        0      0 0.0.0.0:22              0.0.0.0:*               LISTEN      1986/sshd
tcp        0      0 0.0.0.0:25              0.0.0.0:*               LISTEN      1894/master
tcp        0    300 109.xxx.120.167:22      2.xxx.20.134:2828       ESTABLISHED 2322/0
tcp6       0      0 :::8080                 :::*                    LISTEN      1379/apache2
tcp6       0      0 :::80                   :::*                    LISTEN      1379/apache2
tcp6       0      0 :::8081                 :::*                    LISTEN      1379/apache2
tcp6       0      0 :::21                   :::*                    LISTEN      1939/pure-ftpd (SER
tcp6       0      0 :::22                   :::*                    LISTEN      1986/sshd
tcp6       0      0 :::443                  :::*                    LISTEN      1379/apache2
udp        0      0 109.xxx.120.167:123     0.0.0.0:*                           1756/ntpd
udp        0      0 127.0.0.1:123           0.0.0.0:*                           1756/ntpd
udp        0      0 0.0.0.0:123             0.0.0.0:*                           1756/ntpd
udp6       0      0 fe80::216:3eff:fe20:123 :::*                                1756/ntpd
udp6       0      0 ::1:123                 :::*                                1756/ntpd
udp6       0      0 :::123                  :::*                                1756/ntpd
As you can see is not listening on port 53

Research continues nellla display and return to publish, thanks for your attention.

Last edited by BrainyForge; 26th January 2012 at 13:29.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant get Mail to work samcamfilms General 7 31st July 2009 17:59
Squirrelmail login problems andrewfashion Installation/Configuration 10 21st April 2009 10:15
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 15:38
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17


All times are GMT +2. The time now is 11:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.