Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th January 2012, 11:44
mjnet mjnet is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 44
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 1 Post
Default Nameservers don't work!

Hi guys,

My ISPConfig is running perfectly for a couple of months right now!...
But once as Amazon rebooted my NS1 instance, i got in troulbe with my nameservers.

My domain codag.net, which is also domain of Nameservers can't be resolved anymore.
Other domains like codag.ch still work.

I registred following nameservers at switch.ch:
ns1.codag.net
ns2.codag.net

There's an express check:
http://network-tools.com/default.asp...=ns1.codag.net
http://network-tools.com/default.asp...=ns2.codag.net


Do you have any ideas guys??.. Nameservers are quiet important for me. I would realy get in troule if client domains won't work anymore...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Subdomain don't work!! carachi83 Installation/Configuration 2 24th September 2009 11:35
Nameservers configuration VerSo General 1 22nd September 2009 11:04
Webalizer returns no output,getnameinfo didn't return any usable information! CarbonCopy Server Operation 1 11th August 2009 03:46
HELP A timeout occurred getting the NS records from your nameservers! layla Server Operation 26 23rd October 2006 17:10


All times are GMT +2. The time now is 00:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.